Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

lørdag 28. november 2009

Tilbake fra ikea-tur!

Da er kjøkkenet ferdig tegnet og planlagt; Hvitt kjøkken "Lidingø" fra ikea med valnøtt benkeplater. Litt glasskap, og ei kjøkkenøy i front. Masse spotter under.:)

Kjempe fornøyd! Så da blir det nok å bestille i januar engang pga leveringstid. Men det ble "dyrt" å tegne kjøkken på ikea-måtte jo handle så masse annet også!;) Så nå har bl.a. Angelica fått seg samme lyskrone på rommet sitt som Victoria har:

Syns de er så fine! Ellers har jeg fått meg mye nytt også da!;)
Var en snartur oppom huset i går, og det jobbes!
Nå har elektrikeren begynt inne i huset med strømmen. Og hagen og parkeringen er nesten ferdig! Ble fint-skal ta enda mer bilder!;)

onsdag 25. november 2009

Elektriker-møte i dag!

Da skal elektrikerne begynne å jobbe på huset i morra, så i dag var vi i møte med de. Spennende faktisk! Fins så mange artige duppeditter innenfor el-verden!:) Men det kommer til å bli veldig fint; I hele stuen blir det spotter i taket, og på hovedbadet i 2.etg likeså!:) Akkurat som jeg ville ha det...;) Så nå er det ikea-tur for å tegne kjøkken det neste på planen!

mandag 23. november 2009

...

Da har det meste blitt bestemt og valgt hvordan vi skal ha det innvendig, og denne uka går turen til Trondheim (ikea:) for å tegne endelig kjøkkenløsning. Begynner å bli litt stresset siden det faktisk går fortere enn forventet her, og vi har ikke lagt ut leiligheten vår for salg ennå. Og etter tips fra megleren (Thomas;), så kommer vi nok ikke til å legge den ut rett før jul heller. Men rett etter nyttår derimot...!!Litt skummelt også dette her!:)
Så om noen skulle være interessert: Super flott leilighet i 2-mannsbolig selges til høystbydende!!!:) Taksten ble som sagt på 1.775.000, så alt over er ok.

Ellers har vi fått oppdateringer om "vår gode venn og nabo" som har kjempet i mot oss(huset) fra første dag. I første omgang ville han ikke ha huset på nabotomta, og gjorde det han var god for. Huset var for høyt, huset var feil vei, ja, utbygger hadde t.o.m brukt feil matrikkelnr på byggesøknaden!!! Og DET er jo grunn nok for å kjempe i mot!;) Men det siste er, når huset nå nesten er ferdig, at han ikke liker takvinduet vi har på badet i 2.etg!! Ja-vinduet peker i retning nabo-huset (men nå er jo det naboer på 3 av sidene så..!), men om han virkelig innbiller seg at jeg akter å få svineinfluensa i kombinasjon med oppkastsyken * 10, ved å se på han, så må han TRO OM IGJEN!! *dagens utblåsning!*

fredag 20. november 2009

Bilderas!!:)

Da fikk vi endelig tatt oss en tur inn i huset i går kveld, i mørket. Om man ser godt etter ut vinduet, så kan man se den herlige utsikten vi har fra loftsstua. Ser rett over til byen. Nå er isoleringen i full gang i 2.etg. Trappen kommer ikke før etter nyttår, så vi må fint bruke stigen for å komme opp.

I går var vi også på flisekompaniet, så nå er badet i 2.etg. "ferdig" bestilt!:) Finnes altfor mange fine (les: DYRE!) fliser! Men vi ble enig til slutt!;)
Vi tok også turen til Maxbo, og de blir vi bare ikke klok på.. Forholdsvis få gulvtyper utstilt, og det finnes ikke brosjyrer på mange av de som ikke var utstillt.. Men vi skal vel komme i mål her også. Vi har bestemt oss for valnøtt gulv, men det finnes mange typer/merker/priser ute og går her også.
Så da blir det valnøtt gulv, og etter tips fra Linda;) , så blir det nok hvitt kjøkken med valnøtt benkeplater til! Tror det skal bli veldig fint.





Her er (skal bli) soverommet vårt!:)


Her skal trappa mellom etasjene komme!


Her blir enten Victoria eller Angelica`s soverom!


...og her er kjerringa sjøl!;)


Her er flisene vi skal ha på badet oppe! Viser veldig dårlig på bildet, men veggen er beige, litt store ruter, og gulvet er mocca farget. Mitt eget "hjemme-spa"!;) Tror det blir en "varm atmosfære" på badet. Så skal jeg ha bare hvite/beige/brune håndduker på badet, spotter med dimming i taket, duftelys på badekar kanten, og...og..*drømme*...:))


Så her er altså "drømmen" vår!:) Begynner å bli et veldig fint og koselig hus nå. Det meste av det utvendige har begynt å komme på plass. Vi gleder oss til innflytning (festen!;)

torsdag 19. november 2009

Ikke så flink..

..til å oppdatere daglig iallefall!:) Nå er taket nesten ferdig  på huset, og isolering ligger klar inne i huset. Når den er på plass, er det på tide med et besøk inne i huset igjen!
Nå har vi også hatt en takstmann her, og taksten på leiligheten vår ble 1.775.000. Så gjenstår det bare å se hva vi faktisk får!
I dag skal vi på flisekompaniet og på maxbo for å velge litt fliser og gulv i huset. Kjekt!

torsdag 12. november 2009

Da har vi nye bilder!

Da har vi endelig tatt nye bilder, og det er en del forandring siden sist her!:) Taket over inngangspartiet har komt, og taksteinen er i gang! Nå ser vi den endelige fasaden på huset, og vi syns det er et koselig hus.:) Pipa på taket har også komt, så neste gang må vi vel prøve å få tatt ett par inne-bilder igjen! Forandrer seg der også.






Har begynt å glede meg enda mer nå, og har lyst å pakke i kasser allerede!:P Men kanskje litt tidlig enda ja.


tirsdag 10. november 2009

Joda..

..jeg er litt treg med å oppdatere for tiden.:) I tillegg er de litt forsinket også nå i forhold til leverings timeplanen. Men sakte men sikkert, skjer det noe!;) Vi har forresten fått pipe i/på huset! Og det er jo ikke bare bare.:)
Har ikke rukket og tatt noen nye bilder; enten er vi opptatt, eller så blir det altfor tidlig mørkt om dagene! Men det kommer det kommer...:) Ble Oslo-tur i helgen (tidenes råeste Oslo-tur faktisk!!) så tiden går fort. Så er det jobb noen dager, før det blir Oslo-tur til helgen igjen. . Men skal få tatt oss en tur til huset.
Ellers så har Thomas endelig bestilt takstmann hit i tomannsboligen vår; så det blir gjort førstkommende fredag! Spennende.

torsdag 5. november 2009

Lite flink å oppdatere for tiden...

Men sånn er det!:)
Men heldigvis går det fremover med huset hver dag, selv om vi ikke alltid er like flink til å oppdatere! Skylder på jobb og syke barn... Nå har det også blitt bygd på taket over inngangspartiet vårt på huset, så da skal den endelige fasaden være på plass!:) Tenker det blir bilder i morra.
Ellers har vi (nesten:)) bestemt oss for gulvtype inne i huset, og det blir denne:



Valnøtt faktisk! Vi ville gjerne ha litt mørkere enn standard eik siden det er den vi alltid har hatt, men likevel litt lysere enn merbau, så da ble valnøtt et godt valg for oss! Tror det skal bli veldig fint.
Skal prøve å få nytt bilde av huset i morra, men siden vi reiser til Oslo i helga (NEI, skal faktisk IKKE på cupfinalen..!:) så kan jeg vel ikke garantere det!;)

mandag 2. november 2009

Endelig begynner det å bli litt tak!

Nå har vi endelig fått tatt nye bilder, så sånn ser huset ut nå. Ellers har vi fått på en veranda dør i front her, men den er feil; vi skal jo ha med sprosser i!:) Tok en tur inni huset igjen her om dagen, og det begynner nesten å bli "koselig"!;) Oppe på arken skal det også komme to vindu. Men mye gjenstår både ute og inne.