Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

onsdag 2. desember 2009

Kjempe stressa!

...for huset er jo snart ferdig!!!:)) Og er vi klare til å flytte inn? nei-vi er faktisk ikke det nei. Lampholmen kunne i dag fortelle oss at med det tempoet det jobbes i nå, så blir ikke huset ferdig til påske som avtalt, men i løpet av januar...!Og vi har ikke solgt ennå...Men i dag var kjære Notar:) her, og leiligheten vår blir lagt ut for salg rett etter nyttår. Så snart skal dt stå "til salgs" skilt på veggene her. Har gått så utrolig fort dette huset. Men det meste er egentlig bestemt og bestilt, selv om jeg faktisk bruker lengre tid på å kjøpe meg nye sko, enn hva vi har brukt på mange av valgene i huset!;)
Så da er det vel bare å begynne å pakke i kasser snart, men vi har fått svineinfluensaen i hus, så her er det ikke så mye annet som skjer i løpet av dagene.

Iallefall: LØP OG KJØP LEILIGHET!:))

2 kommentarer:

Hun Og Han sa...

Hei Hei!!
Så kjekt med flere som bygger samme hus!! :D
Spennende lesning på bloggen, og dere får det nok kjempefint! :D
Må si jeg kjenner meg igjen med at ting går kjempefort, og at man bruker lenger tid på skovalg, enn interiørvalg av og til!! Godt det er flere som føler det likedann! :D

Lykke til med salg, flytting og i hele tatt, alt dere har forran dere! Kjempe spennende og hektiske tider! :D

Anne
www.byggeogbo.blogspot.com

Evy og Thomas sa...

Hei!
Tusen takk for hilsen; har jo "spionert" så lenge på DERE nå!;)) så det var overraskende.:) Har brukt dere til stor hjelp og inspirasjon hele veien vi; dere har jo bygd ganske så likt hus kan man si!:) Følger med bloggen deres daglig, og like skuffet hver gang det går noen dager mellom oppdateringene!hehe.

Håper iallefall dere har det bra(og at kjøkkenet blir bra;)), så leser vi med spenning alle deres erfaringer med Lampholmen!;)