Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

søndag 9. mai 2010

Siste nytt

Innkjørselen til huset som vi lenge har vært VELDIG misfornøyd med, har nå opplevd et lite forsøk av forbedring. Men om det hjalp...? Minimalt. Bakken er fremdeles altfor bratt; både sommer og vinter. Bilder kommer!
For nå er vi våryre:) Og det betyr at nå skal vi få det fint ute med hage og alt som hører til, og det aller helst i går! Vi har bestillt et lass med solda jord for å begynne å lage til å så en hage, og håper at uken som kommer skal bringe mye sol og helst tid til å få gjennomført alt.;) Thomas har bygd en sandkasse, så det ser ut til at iallefall barna er fornøyd med uteplassen. Sand, jord, vann og rot er morsomt. Skal få tatt bilder av det som skal bli en hage, sånn at man kan se forandringene underveis.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei

Gratulerer med nytt hus,så flott! Lure på hvilken farge du har på stuevegger,kjøkken.Ser fint ut.
Og lykke til med bryllupsforberedelser!
Takknemlig for svar her, har ikke blogg selv:-)
Hilsen Marie

Jeanette sa...

Så gøy med en oppdatering her! :)
Får satse på mye finevær fremover slik at vi kan kose oss ute med hagearbeid og alt som skal gjøres. Vi fikk laget plen og plantet frukttrær i fjor (og alt har overlevd, wow). Har planer om platting og uteplass på baksiden, men tror ikke det blir i år... Uansett nok å gjøre med husmaling, pusse mur, bygge gjerde osv. Og alt skulle gjerne vært gjort i går ja, hehe.

Bilder er alltid kjekt! :)

Evy og Thomas sa...

Anonym: Takk for besøket her!;)Fargen på stuevegger er faktisk malte veggplater, caffelatte. Og det ble faktisk mye bedre enn jeg selv hadde trodd!

Jeanette:
Ja,jeg tenkte at om jeg skal ha en blogg, så var det på tide med en del oppfriskning her!:)Fineværet lar forresten vente på seg ja-og jeg som er SÅ klar til å få gjort alt på engang!;)Husmaling vil jeg forresten ikke tenke på engang...!!:P

Anonym sa...

Hei og takk for raskt svar på fargevalg,utrolig lekkert!
mvh Marie