Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

mandag 1. februar 2010

Oppdatering!

Da har vi endelig hatt overtakelse av huset i dag! Og siden det er så lenge siden jeg hadde noen bilder her, så tok jeg ett par med mobtlf i dag, så de ble så som så. Men man ser iallefall at vi har et hus som faktisk har komt veldig langt! I 2.etg er bortimot alt ferdig, bare spotter på badet igjen, og dusjkabinett.
I 1.etg gjenstår det litt mer, så her er det egeninnsats som teller.. Mye er gjort, men vi må montere kjøkkenet som kom fra ikea, ordne limetredrageren, gjør ferdig pipa, legge gulv i gangen, og sist men ikke minst: Vi må VASKE!:) Myyye å vaske, så om noen vil vaske, så er det bare å melde seg!;)

2 kommentarer:

LillaL sa...

Gratulerer! :) Så kjekt at dere snart kan flytte inn, tenker dere gleder dere ja! :)

jodd sa...

Hei folkens! Vi fant denne bloggen ganske tilfeldig siden vi også bygger hus for tida, og titter innom andre sine blogger for inspirasjon.... :-)

Gratulerer med et flott hus!!! vi er stadig litt på etterskudd.... men har da begynt med plating og panel no da. Hilse resten av familien! Håper det går greit med dere alle. hilsen fetter knut og linda