Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

fredag 20. november 2009

Bilderas!!:)

Da fikk vi endelig tatt oss en tur inn i huset i går kveld, i mørket. Om man ser godt etter ut vinduet, så kan man se den herlige utsikten vi har fra loftsstua. Ser rett over til byen. Nå er isoleringen i full gang i 2.etg. Trappen kommer ikke før etter nyttår, så vi må fint bruke stigen for å komme opp.

I går var vi også på flisekompaniet, så nå er badet i 2.etg. "ferdig" bestilt!:) Finnes altfor mange fine (les: DYRE!) fliser! Men vi ble enig til slutt!;)
Vi tok også turen til Maxbo, og de blir vi bare ikke klok på.. Forholdsvis få gulvtyper utstilt, og det finnes ikke brosjyrer på mange av de som ikke var utstillt.. Men vi skal vel komme i mål her også. Vi har bestemt oss for valnøtt gulv, men det finnes mange typer/merker/priser ute og går her også.
Så da blir det valnøtt gulv, og etter tips fra Linda;) , så blir det nok hvitt kjøkken med valnøtt benkeplater til! Tror det skal bli veldig fint.

Her er (skal bli) soverommet vårt!:)


Her skal trappa mellom etasjene komme!


Her blir enten Victoria eller Angelica`s soverom!


...og her er kjerringa sjøl!;)


Her er flisene vi skal ha på badet oppe! Viser veldig dårlig på bildet, men veggen er beige, litt store ruter, og gulvet er mocca farget. Mitt eget "hjemme-spa"!;) Tror det blir en "varm atmosfære" på badet. Så skal jeg ha bare hvite/beige/brune håndduker på badet, spotter med dimming i taket, duftelys på badekar kanten, og...og..*drømme*...:))


Så her er altså "drømmen" vår!:) Begynner å bli et veldig fint og koselig hus nå. Det meste av det utvendige har begynt å komme på plass. Vi gleder oss til innflytning (festen!;)

3 kommentarer:

LillaL sa...

Så kjekt å se bilder, går fort fremover her da! :)

Evy og Thomas sa...

Ja, nå begynner det å bli alvor..!:) Faktisk så ligger utbyggerne FORAN tidsskjema per dags dato, så nå må vi få lagt ut leiligheten vår for salg. Veldig gøy å gå på "shopping";(fliser,gulv etc) men så dyrt da..!du vet vel kanskje hva jeg mener?;)Så nå er det ikea tur neste for å bestille kjøkken!:))

LillaL sa...

Huff, ja det er jammen dyrt å skulle handle til et helt hus! Skulle hatt fri konto:) Hos oss tok byggingen en del lengre tid, så vi handlet ting og tang (peisovner, badekar, dusjer, fliser, baderomsinnredninger osv) på tilbud gjennom et helt år og sparte en del på det:)
God tur til Ikea:D Blir nok bra med kjøkken derfra, vi har en baderomsinnredning derfra som vi er veldig fornøyd med:)