Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

torsdag 5. november 2009

Lite flink å oppdatere for tiden...

Men sånn er det!:)
Men heldigvis går det fremover med huset hver dag, selv om vi ikke alltid er like flink til å oppdatere! Skylder på jobb og syke barn... Nå har det også blitt bygd på taket over inngangspartiet vårt på huset, så da skal den endelige fasaden være på plass!:) Tenker det blir bilder i morra.
Ellers har vi (nesten:)) bestemt oss for gulvtype inne i huset, og det blir denne:Valnøtt faktisk! Vi ville gjerne ha litt mørkere enn standard eik siden det er den vi alltid har hatt, men likevel litt lysere enn merbau, så da ble valnøtt et godt valg for oss! Tror det skal bli veldig fint.
Skal prøve å få nytt bilde av huset i morra, men siden vi reiser til Oslo i helga (NEI, skal faktisk IKKE på cupfinalen..!:) så kan jeg vel ikke garantere det!;)

2 kommentarer:

LillaL sa...

Pent gulv dere har valgt;) Hehe, vi har samme i loftsetasjen. Vær obs på at dette gulvet tåler minimalt med vann og skjøtene må helst limes. Vi har Universal i hovedetasjen og den tåler mye mer og er lettere å holde ren (Home har en ganske matt overflate), men denne er en del dyrere. Kjempegode gulv uansett, ikke fått riper/hakk i noen ennå:)

Og et lite inside-tips, Alloc er (var i hvert fall) billigst på Maxbo. Får en del prosent i rabatt også når man kjøper såpass mye:)

Evy og Thomas sa...

Flott å høre erfaringer!:) Skulle gjerne tatt et enda bedre gulv ja, men det koster jo penger!!;) Og det blir faktisk maxbo som skal levere gulvet vårt!:)