Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

mandag 23. november 2009

...

Da har det meste blitt bestemt og valgt hvordan vi skal ha det innvendig, og denne uka går turen til Trondheim (ikea:) for å tegne endelig kjøkkenløsning. Begynner å bli litt stresset siden det faktisk går fortere enn forventet her, og vi har ikke lagt ut leiligheten vår for salg ennå. Og etter tips fra megleren (Thomas;), så kommer vi nok ikke til å legge den ut rett før jul heller. Men rett etter nyttår derimot...!!Litt skummelt også dette her!:)
Så om noen skulle være interessert: Super flott leilighet i 2-mannsbolig selges til høystbydende!!!:) Taksten ble som sagt på 1.775.000, så alt over er ok.

Ellers har vi fått oppdateringer om "vår gode venn og nabo" som har kjempet i mot oss(huset) fra første dag. I første omgang ville han ikke ha huset på nabotomta, og gjorde det han var god for. Huset var for høyt, huset var feil vei, ja, utbygger hadde t.o.m brukt feil matrikkelnr på byggesøknaden!!! Og DET er jo grunn nok for å kjempe i mot!;) Men det siste er, når huset nå nesten er ferdig, at han ikke liker takvinduet vi har på badet i 2.etg!! Ja-vinduet peker i retning nabo-huset (men nå er jo det naboer på 3 av sidene så..!), men om han virkelig innbiller seg at jeg akter å få svineinfluensa i kombinasjon med oppkastsyken * 10, ved å se på han, så må han TRO OM IGJEN!! *dagens utblåsning!*

Ingen kommentarer: