Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

mandag 4. januar 2010

Det var jo veldig lenge siden sist jeg var her...:)

Men sånn er det når man er opptatt med andre ting rett og slett!:) Det har jo vært jul, skolearbeid, barn, planlegging av hus(kjøkken!), astma-syke barn, jobb(i skrivende stund!;), aketurer, selskap, og sist men ikke minst; måking!:)..blir jo sliten av bare å tenke på det..;)
Men nå nærmer det seg iallefall VELDIG til huset er ferdig! I tillegg til at himlingen er på plass, er også de fleste av veggene ferdige. Gleder meg til trappen kommer på plass; liker ikke å klatre i stillas.

Det prosjektet vi har "jobbet" mest med i det siste, er "prosjekt-kjøkken-fra-ikea". En hel del irriterende momenter med ikea allerede, og da har vi ikke engang fått det hit ennå!:P Først ble det tegnet; så langt alt bra. Men for å kunne bestille kjøkken fra ikea, så må man lagre det i ikea programmet. Men fungerte det? Klarte vi å lagre det? nei, bare error. Ok, men så kjørte jo vi en tur til ikea, og fikk siste finpussen der. Så skulle ikea-ansatt lagre kjøkkentegningene i vårt navn. Fungerte det? Nei. Klarte hun det? Nei. Klarte ikke å lagre det i vårt navn. Error. Så da ble det å lagre kjøkkentegningene i den ansattes database, og vi fikk med kopi på ark hjem.
Så en stund senere går vi over alt del for del, ser hva vi liker og hva vi vil forandre før vi sender inn endelig bestilling. Ikke store forandringene, egentlig veldig fornøyd, men bytte ut innmaten i et skap o.l. Så da ringer vi for å få endret de småtingene. Men kan vi endre det gjennom telefonen når vi t.o.m har fått et ordrenr? Nei. Det må gjøres på dataen. Inn på det programmet hvor vi altså ikke har fått lagret noe som helst i vårt navn...!
Så mye frem og tilbake før ordren endelig er ok. Det ble den først på selve nyttårsaften, PER TELEFON tenk. Bestillingen sendt inn, og vi må logge oss inn innen kl 24.00 nyttårsaften for å betale, ellers så slettes ordren. Greit nok. Litt senere prøver vi da det. Kommer vi oss inn på ikeas betalingsside?Nei. Får vi betalt?Nei. Finnes det noen ikea-ansatte på jobb som kan hjelpe en nyttårsaften kveld?Nei.
Så... Endelig, mandag 4. januar,(ja, idag!) får jeg endelig hjelp for å kunne komme inn på betalingssiden, men nok en feilmelding på ikeas sider om at det ikke kan belastes et så høyt beløp på et visa-kort??kontakt banken. Snakker med banken, og selvfølgelig ingenting i veien med hverken banken, kontoen min, eller visa-kortet.
.......... Men-nå er altså tilslutt ikea-kjøkken bestilt, OG betalt;) Ble mye dyrere enn jeg trodde var mulig for et ikea-kjøkken! Men så har jo vi endelig bestilt julegaven vår også da; et side-by-side kjøleskap i stål med vann og is dispenser!:)) Utrolig hvor mye man kan glede seg over et kjøleskap når man har hatt et litt for lite i lengre tid:)

I løpet av uken kommer forresten leiligheten vår ut for salg også!!Se notar avis og finn.no denne uken! Og løp og kjøp!:) Så mye som skjer nå fremover. Skal prøve å få oppdatert litt oftere nå som hverdagen dessverre har startet igjen. GODT NYTTÅR!!

1 kommentar:

LillaL sa...

Så dumt at det har vært så mye styr med å få bestilt kjøkkenet, har sett det er flere som er misfornøyde med Ikea i det siste. Håper alt er der og er riktig når kjøkkenet kommer i hvert fall:)

Lykke til med hussalget, går nok kjempefint! :)