Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

tirsdag 27. oktober 2009

Hvor blir det av taket vårt?

I følge leveringsplanen, så skulle nå taket ha vært godt i gang. Men er det det...?...nei; ingen tak:) Og det er jo litt synd når regnet atter engang har komt tilbake hit. Men men- det kommer nok! Var (sjokkerende nok:) en snar-tur til huset i dag også, og i dag var karene i full gang med å støype inngangspartiet vårt! Så da er det snart klart for å bygge overbygget som skal være der. Deilig med mye tak over inngangspartiet!:)

Ellers har vi såvidt begynt å tenke på å selge leiligheten vi bor i nå. Men det er Thomas sitt felt i aller høyeste grad! Blir litt spennende det også. Har ingen nye bilder av huset akkurat nå, da hverdagen er ganske så travel nå, men vi kommer sterkere tilbake med bildene.:) Har begynt å tenke en del på interiøret i huset, og har falt litt for wallies. Kunne tenkt meg å ha det enten i gangen eller på kjøkkenet! Her er noen jeg liker veldig godt:

Så det skal iallefall bli gøy når vi kan vise ferdige innvendige bilder av huset!:)

Ingen kommentarer: