Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

tirsdag 13. oktober 2009

Oppdateringer!

Hurra - vi har fått grunnmuren på plass!:) En nydelig høstdag, og vi vurderte å ta en kopp kakao i den kommende stua vår!;) Rørene har også begynt å komme på plass, og det er tid for elektrisitet.
I dag har vi også vært på kontoret til Lampholmen å signert de endelige forandringene vi vil ha. Og vi tror det blir bra!
...Vi har også såvidt begynt å tenke kjøkkenløsninger, og var i møte med Kvik i dag. Mange fine kjøkken der ute! Vi har litt tidligere erfaringer med kjøkken leverandører, så vi kommer ikke til å hente inn tilbud fra så mange. For oss er muligens pris det viktigste, men rett bak kommer utseende;) Standard kjøkkenet var fra Norema, men det vil vi ikke ha. Standardkjøkkenet såg sånn ut:Men det var rett og slett altfor kjedelig! Så vi har vel mer eller mindre bestemt oss for ikea, men vi ville se hva kvik hadde å by på også. Vi er også litt inspirert av en annen kjøkken løsning:Men det blir ikke denne heller;) Men flott; det var den! Jeg(Vi;) hadde første bestemt oss for mørkt kjøkken; siden vi alltid har hatt hvitt, men nå heller vi mer mot hvitt kjøkken med mørke benkeplater igjen. Tidløst..:) Men de endelige kjøkkentegningene er ikke klare før vi har vært en tur på ikea!:)

2 kommentarer:

LillaL sa...

Juhuu, grattis med ringmuren på plass:) Er det mange forandringer dere skal gjøre?

Vi hadde også planer om mørkt kjøkken først (Nexus fra Ikea), men ombestemte meg i siste liten og er igrunn glad for det, tror det hadde blitt litt...dystert.

Kjekt å følge med:)

Evy og Thomas sa...

Noe forandringer gjør vi, men kanskje ikke av de helt store..?:) Har "puttet" inn et takvindu på badet i 2.etg som ikke var på plantegningen, flyttet noen vegger, fjernet en vegg, fjernet ei veranda dør(trenger bare èn:), ekstra sluk til badekar på det ene badet i tillegg til dusj...sånne småting:)