Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

onsdag 21. oktober 2009

Må oppdatere igjen...!

...For her går det tydeligvis kjempe fort!:) Nå har allerede takstolene komt på plass også. Har vært litt inne i huset i dag, og det er en deilig følelse;) Her skal vi bygge, og her skal vi bo..:) Var også å kikket på elva som går forbi bak huset. Den renner fritt rett utenfor, men forsvinner under jorda ca 15 meter lengre nede. Inn i et stort rør; men tror dere at røret var sikret å noen som helst måte da??! neida!! Her kan hvem som helst forsvinne med vannet under bakken! Det er rett og slett ikke akseptabelt, så her skal kommunen få komme inn i bildet! Blir sint av sånt - så vanvittig unødvendig.



Da begynner man å ane hvordan huset blir seende ut:) I "hullet" på taket som viser både på bildet over og under, kommer arken (altså loftstua;). På den siden med to dører (skal bli dører iallefall:) blir den ene den vanlige inngangen, mens den andre døren blir rett inn på vaskerommet. Veldig greit med små barn!



Rominndelingen har såvidt startet! (Og der ligger visst "spissene" til taket vårt også gitt:)

Ingen kommentarer: