Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

torsdag 15. oktober 2009

Isolering!

Det går nesten skremmende fort fremover.:) Var en snartur oppom tomta vår i dag også, og i dag var isoleringen i full gang!:) I tillegg har Stian Lade vært veldig flink å lage inn(ned)kjørsel til oss, og nesten litt hage!;) Men vi hadde kanskje ikke regnet med at innkjørselen skulle få en såpass bakke nedover...(snømåking og sanding!;) Men det skal nok gå bra. Begynner egentlig å bli ganske så fint allerede!
..Og heldigvis hadde rørleggerne vært der og gjort opp igjen feilen sin også!;) Thomas reagerte plutselig på at vi hadde fått et rør - som kom til å komme opp midt foran det ene stuevinduet..?! Det røret hørte forøvrig til kjøkkenvasken, som ja; skal stå på KJØKKENET fordi vi ikke vil ha hverken en vask eller et do for den saks skyld, i stuevinduet!:) (...dog det kunne blitt en bolig på et helt annet nivå...;)Ingen kommentarer: