Bolig , Bryllup, Barn

Siden huset nå er ferdig bygd, går denne bloggen over til å handle om endringene vi stadig gjør i og rundt huset, bryllupsplanlegging til det kommende bryllupet, og div andre hverdagslige ting.:)

mandag 19. oktober 2009

Og da ble det plutselig litt hus!

Nå må vi oppdatere litt igjen!
...Over natten ble det plutselig et hus på tomta!:) Nå er det spennende for alvor. 1.etg kom som ferdige element, så det ble bokstavlig talt ferdig på 1-2-3! En del av vinduene er allerede montert på også. På siden av huset på bildet, står litt av støtteveggen til 2.etg.:) Det er forøvrig loftstua!;) Blir nesten litt stresset av tempoet her...3 kommentarer:

LillaL sa...

Så gøy at det går så fort da! :D
Når skal dere etter planen begynne med egeninnsats?

Evy og Thomas sa...

Det går nesten skremmende fort - er jo glad i denne leiligheta også!:P Egeninnsatsen har vi for det meste betalt oss ut av, vi kom til at tiden ikke strekker til...Så vi velger fliser,gulv,o.l. - andre gjør jobben;)

LillaL sa...

Veeeldig greit å gjøre det på den måten hvis man ikke har et skikkelig arbeidsjern med nok av tid(les: Christian, hehe).

Leiligheta ja, den skal vel legges ut for salg snart kanskje? Litt rart å flytte fra den etter såpass kort tid kan jeg tenke meg, men nå får dere jo større plass og helt eget hus:D